Nieuwsbrief April 2024

Start Interclubcampagne 2024
Onze club is volop in de weer om tot in de puntjes voorbereid te zijn voor de start van onze nieuwe interclubcampagne.

De loting voor de poule-indeling en het speelschema is gebeurd. Alle deelnemende ploegen en hun speelschema kan je hier makkelijk bekijken:

Tennis: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/zoek-een-competitie-kapitein?sportId=1&seasonId=2024&clubId=2465#searchResultStart
Padel: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/zoek-een-competitie-kapitein?sportId=2&seasonId=2024&clubId=2465#searchResultStart

Er staat dus een hele drukke interclubperiode voor de deur. Kom zeker eens langs om te supporteren voor onze ploegen op de tennis- en padelterreinen van onze club. Alle deelnemers kunnen jullie steun ontzettend hard gebruiken!

De bar zal tijdens de interclubontmoetingen steeds geopend zijn voor een lekkere versnapering en heerlijk drankje. Hopelijk schijnt de zon (eindelijk) eens voor een lange tijd en kan je ook op ons terras genieten van de fantastische sfeer en gezelligheid op onze club!

Onze sociale mediakanalen zullen geregeld worden geüpdate met aankondigingen of sfeerverslagen.

Indien je een vraag of opmerking hebt met betrekking tot de intercluborganisatie van onze club, aarzel niet om contact op te nemen met Veerle, Dany, Emma, Johanneke of Ian!

 

 

 

Heraanleg tennisterreinen zijn gestart
Onze indoor tennisterreinen waren toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Deze zijn reeds gestart en zullen nog duren tot en met zondag 14 april. Tot dan zijn de indoor tennisterreinen dus niet bespeelbaar.

De outdoor tennisterreinen worden geopend zodra het weer dit toelaat. Van zodra de outdoor tennisterreinen bespeelbaar zijn, zal dit worden gecommuniceerd via onze sociale mediakanalen.

 

 

Tennis lidmaatschap
De start van het tennis zomerseizoen 2024 staat voor de deur!

Vanaf maandag 1 april start officieel ons tennis zomerseizoen. Het zal het voor onze zomerleden mogelijk zijn om een tennisterrein te reserveren zodra de noodzakelijke heraanleg van onze indoor tennisterreinen zijn afgerond, of de outdoor terreinen geopend zijn mits goed weer.

Heb je jouw abonnement nog niet verlengd, of wil je er graag één? Aarzel dan niet om jouw lidmaatschap in orde te brengen via deze link.
Ook de buitenterreinen zullen geopend worden zodra het weer dit toelaat.

De voordelen van ons lidmaatschap moeten we je vast niet meer vertellen, maar we zetten ze graag nog eens voor je op een rijtje.

  • Wij geloven in safety first, maar als het toch een keertje mis gaat ben je bij ons verzekerd voor sportongevallen. Enkele jaren geleden versterkte Ethias die sportverzekering nog. Verschillende waarborgen zijn opgetrokken tot het hoogste niveau in Vlaanderen en voegde men enkele interessante nieuwe dekkingen toe.
  • Terreinen reserveren? Dat doe jij op drie seconden tijd met je ogen dicht via mijnterrein.be!
  • Op tennisenpadelvlaanderen.be kan je makkelijk andere spelers, trainers, officials en tornooien opzoeken. Je krijgt bovendien ook een handig overzicht van het aanbod op je club en andere clubs in Vlaanderen.
  • Als lid van De Jonge Wingerd kan je deelnemen aan tornooien en interclub. Zet je beste beentje voor en laat de wereld zien wat je kan.
  • Geniet van de vele clubactiviteiten doorheen het jaar.

Klinkt goed? Natuurlijk! Verleng dus razendsnel je lidmaatschap (of voor iemand van je gezin) via deze link. We zien je graag snel terug op het veld!

 

 

Activiteiten op onze club april en mei
Naast de drukke agenda met interclubontmoetingen, organiseert onze club ook enkele andere leuke activiteiten tijdens de maanden april en mei.

Neem jouw agenda bij de hand en noteer alvast deze datums:

vrijdag 19 april om 19u
Bring a Friend tennis dubbelavond! Breng een niet-lid gratis mee en laat hem/haar meegenieten van deze unieke tennisavond vol spanning en plezier. Er zal een prijs zijn voor de winnaar die lid is, én een prijs voor beste niet-lid. Inschrijven niet verplicht, gewoon komen!

donderdag 2 mei om 18u
After Work tennis- en padel dubbelavond! Thema van deze avond: Kirr Royal. Inschrijven verplicht vanaf 22 april door een e-mail te sturen naar kevinrooms@live.be .

woensdag 22 mei om 19u
Tennis- en padel dubbelavond. Thema van deze avond: to be anounced. Inschrijven verplicht vanaf 12 mei door een e-mail te sturen naar kevinrooms@live.be .

 

 

Zomerstages JWTA
Ben je nog opzoek naar een leuke invulling voor de zomervakantie? JWTA biedt tal van stages aan gedurende de hele vakantie!

Bekijk hier het hele aanbod en de mogelijkheid om je in te schrijven: https://www.jwta.be/stages

 

 

Officiële tornooidatums 2024
Onze tornooidatums van dit jaar liggen vast. Noteer deze datums best al in jouw agenda, zodat je zeker bent dat je kan deelnemen aan de leukste tornooien van het jaar!

Tennis

Zomerdubbeltornooi: van vrijdag 14 juni tot zondag 23 juni
Zomerenkeltornooi: van donderdag 25 juli tot zondag 4 augustus
Intern Clubkampioenschap: van maandag 2 september tot zondag 8 september

Padel

Clint Immo Open Padeltornooi:
Gemengd P100, Dames P200 en Heren P400: van maandag 8 juli tot zondag 14 juli
Gemengd P400, Dames P100 en Heren P700: van maandag 15 juli tot zondag 21 juli
Gemengd P300, Heren P200 en Heren P300: van maandag 22 juli tot zondag 28 juli

 

 

Gezocht: deelnemers voor ‘Het Hele Dorp’ op zondag 21 april
Dit jaar doet onze club weer mee aan ‘Het Hele Dorp’. Het Hele Dorp is een groot dorpsspel, georganiseerd door Hoeilaartse jongeren. Deelnemers worden in drie etappes zowel lichamelijk als geestelijk op de proef gesteld .

De Jonge Wingerd is nog opzoek naar deelnemers voor het parkspel. Dit gaat door op zondag 21 april van 10u tot 16u in het Jan van Ruusbroecpark van Hoeilaart. Heb je zin om mee te doen? Bevestig jouw deelname door een e-mail te sturen naar kevinrooms@live.be .

Alle info over Het Hele Dorp vind je via deze link terug:
https://hoeilaart.be/nieuws/schrijf-je-voor-het-hele-dorp-0

 

 

 

Afhaalmomenten exclusieve gratis waterfles van De Jonge Wingerd
Je hebt het misschien al gemerkt, de vuilbakken rondom onze tennis- en padelvelden zijn verwijderd. Hiermee moedigen we aan om afval mee te nemen en thuis of op een andere plek te sorteren.

Om jou op weg te helpen het afval op onze club te verminderen, biedt De Jonge wingerd jou een exclusieve herbruikbare waterfles aan, gratis voor alle leden van onze club.

Goed voor de netheid op de terreinen en voor het milieu! 🙂

Je kan deze waterfles komen ophalen in ons clubhuis en Kevin Rooms aanspreken op één van deze afhaalmomenten:

– vrijdag 19 april vanaf 19u
– donderdag 2 mei vanaf 18u
– woensdag 22 mei vanaf 19u

Past jou dit niet? Geen probleem, een volgend afhaalmoment wordt later gecommuniceerd.

 

 

Vakantiejob zomervakantie 2024
Met de zomer 2024 voor de deur, zijn we terug op zoek naar enthousiaste leden die interesse hebben om als barverantwoordelijke te werken gedurende meerdere dagen of een week.

Wie er vorig jaar bij was, weet het: tijdens de drukke tornooiweken (maandag 01/07 t/m zondag 04/08/2024) doen we vaak een beroep op verschillende medewerkers tegelijk.

De job geeft je de kans om een mooi centje (vrijwilligersvergoeding) bij te verdienen! Het is soms een zware maar altijd leuke job. Daarenboven biedt deze vakantiejob een uitstekende kans om waardevolle ervaring op te doen in klantenservice, leiderschap en verantwoordelijkheid.

Behalve de jobstudenten van vorig jaar krijg je als lid van onze Tennis- en Padelclub ook voorrang om jezelf of je zoon of dochter kandidaat te stellen voor deze betaalde vakantiebaan.

Vorig jaar was er veel meer vraag dan aanbod dus: first come, first served!
– Was je erbij vorig jaar en wil je deze zomer opnieuw aan de bak in De Jonge Wingerd?
– Is het nieuw voor jou en heb je interesse of wil je gewoon meer info?
Stuur een mail naar voorzitter@jongewingerd.be

We kijken uit naar je energie en bijdrage aan een fantastische zomer!

PS: heb je eerder zin om te helpen in de keuken? Dat kan ook, laat het weten.

 

 

Clubkledij bestellen
Vorig jaar lanceerden we de nieuwe clubkledij van onze club. Deze is ongelooflijk in de smaak gevallen bij onze leden. Heb je nog geen clubkledij, of wil je een extra item bestellen?

Geen probleem, stuur jouw bestelling in een e-mail naar boels.kbo@gmail.com of lieven.stroobants@gmail.com.

Alle beschikbare items kan je bekijken via deze link. De prijzen zijn niet vast, deze worden geinformeerd bij de aanvraag van jouw bestelling.

 

 

Sponsor worden van onze club?
Ben je geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te zetten op onze club? Of ken je iemand die hiervoor interesse heeft?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met nicolasstroobants@hotmail.com .

We willen graag onze trouwe sponsors bedanken:
ClintImmo
Mariflor
TennisDirect.be
Schrijnwerkerij Robyn
Crelan Hoeilaart
Cafetaria De Bosuil

 

 

De Jonge Wingerd WhatsApp community
De WhatsApp community van De Jonge Wingerd groeit nog elke dag.

Via deze community kan je heel makkelijk andere mensen bereiken om een tennis- of padelmatch te organiseren. Ook kan je jou hier makkelijk aansluiten in de bardienstgroep, indien je geïnteresseerd bent om een avondje de bar te bedienen in ons clubhuis.

De aankondigingsgroep is ook heel handig om snel en makkelijk op de hoogte te blijven van belangrijke (en minder belangrijke 😉 ) aankondigingen op onze club.

Aarzel niet indien je nog niet bent aangesloten, en neem ook deel aan deze communitygroep op WhatsApp.

Via deze link kan je deelnemen:
https://chat.whatsapp.com/GyGSKAjKx2lJjkyj6nEarg

 

 

Vragen of opmerkingen?
Het bestuur en de werkgroepen staan altijd open voor vragen en/of opmerkingen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Stuur een mail naar info@jongewingerd.be of contacteer iemand van de clubmedewerkers op deze pagina.

We wensen alle interclubploegen alvast héél veel succes toe, en hopen iedereen snel terug te zien in ons clubhuis.

Sportieve groeten,
Het bestuur en de werkgroepen