Vraag hier jouw tennis abonnement aan

De start van het tennis zomerseizoen 2024 staat voor de deur!

Onze winterleden beginnen aan de laatste weken tennisplezier op hun winterveld. Vanaf maandag 1 april zal het voor onze zomerleden mogelijk zijn om een tennisveld te reserveren via het reservatieblad van Tennis Vlaanderen.

Heb je jouw abonnement nog niet verlengd, of wil je er graag één? Aarzel dan niet om jouw lidmaatschap in orde te brengen via deze link.
Ook de buitenterreinen zullen,  zodra het weer dit toelaat, worden geopend op maandag 1 april.

De voordelen van ons lidmaatschap moeten we je vast niet meer vertellen, maar we zetten ze graag nog eens voor je op een rijtje.

• Wij geloven in safety first, maar als het toch een keertje mis gaat ben je bij ons verzekerd voor sportongevallen. Enkele jaren geleden versterkte Ethias die sportverzekering nog. Verschillende waarborgen zijn opgetrokken tot het hoogste niveau in Vlaanderen en voegde men enkele interessante nieuwe dekkingen toe.
  • Terreinen reserveren? Dat doe jij op drie seconden tijd met je ogen dicht via mijnterrein.be!
  • Op tennisenpadelvlaanderen.be kan je makkelijk andere spelers, trainers, officials en tornooien opzoeken. Je krijgt bovendien ook een handig overzicht van het aanbod op je club en andere clubs in Vlaanderen.
  • Als lid van De Jonge Wingerd kan je deelnemen aan tornooien en interclub. Zet je beste beentje voor en laat de wereld zien wat je kan.
  • Geniet van de vele clubactiviteiten doorheen het jaar.

Klinkt goed? Natuurlijk! Verleng dus razendsnel je lidmaatschap (of voor iemand van je gezin) via deze link. We verwachten je snel terug op het veld!