Infrastructuur

Terreinen

TC De Jonge Wingerd beschikt over vijf gravelvelden. Drie van onze terreinen zijn overdekt. De binnenvelden in onze tennishal zijn het hele jaar door beschikbaar, de buitenvelden zijn indien het weer dit toelaat van maart tot november te bespelen.

Onze terreinverzorger Jos zorgt er dag in dag uit voor dat onze terreinen er steeds perfect bespeelbaar en netjes bij liggen. Maar natuurlijk vragen we ook aan onze leden om de velden zo proper mogelijk te houden. Overal zijn zitbanken en vuilnisbakken aanwezig.

De club investeert trouwens continu om de infrastructuur te onderhouden en te verbeteren. Zo werd de voorbije jaren geïnvesteerd in nieuwe ledverlichting in de hal. Binnen het Masterplan van het gemeentelijke sportcomplex zal onze club bovendien uitbreiden. Op termijn beschikken we over zes tennisvelden, waarvan drie overdekt, en twee padelvelden. We krijgen ook een nieuwe cafetaria.

Chalet

Chalet

Voor een hapje en een drankje kan je nu nog terecht in de chalet naast terrein 1. Het gezellige clubhuis wordt uitgebaat door Rudi Wens. Maar binnen enkele jaren wordt de chalet afgebroken en herrijst er een nieuwe cafetaria naast onze nieuwe tennisvelden.

Wie na het tennissen een verfrissende douche wil nemen, kan terecht in de aangrenzende sporthal. Tijdens het zomerseizoen krijg je de code van de kleedkamer in onze chalet, terwijl in de winter je bij de receptie van de sporthal terecht kan.