Onze club

TC De Jonge Wingerd zag het levenslicht op 21 november 1973. Sinds jaar en dag zijn we gekend voor ons familiaal, recreatief en democratisch karakter. Bij ons gaan spelvreugde en gezelligheid steeds voorop.

Om het beheer van de club in goede banen te leiden, is er een sterk bestuur nodig. Ons bestuursorgaan bestaat uit 9 leden met elk hun eigen functies en verantwoordelijkheden.

TC De Jonge Wingerd beschikt over vijf gravelvelden. Drie van onze terreinen zijn overdekt. De binnenvelden in onze tennishal zijn het hele jaar door beschikbaar, de buitenvelden zijn indien het weer dit toelaat van maart tot november te bespelen.

Het hele jaar door organiseren wij als De Jonge Wingerd verschillende activiteiten voor onze leden. We willen ervoor zorgen dat ze een echte band opbouwen met de club en met de andere leden.

Om al onze plannen te kunnen realiseren is de steun van sponsors onontbeerlijk. Als club willen we daarom onze sponsors uitdrukkelijk bedanken.

De Jonge Wingerd Tennis Academie zorgt ervoor dat jong en oud onder begeleiding van gediplomeerde trainers hun tenniskwaliteiten kunnen verbeter. Zowel in de winter als in de lente kan je wekelijks les volgen. Alle informatie over hoe je in te schrijven en welke de tarieven zijn, vind je terug op de website van De Jonge Wingerd Tennis Academie.