Nieuwsbrief Juni 2024

Interclub verslag van Dany en Veerle
De werkgroep competitie heeft enkele zeer drukke weken achter de rug zitten. Maar door hun uitstekende werk zijn alle interclub ontmoetingen fantastisch verlopen!

Onze ploegen streden de afgelopen weken voor een plekje in de volgende ronde. Dany en Veerle delen hierover graag een verslag.

Tennis

Van verschillende Jonge Wingerd leden hebben we opgevangen dat het tot nu toe een super leuk interclubseizoen was met een schitterende sfeer binnen hun ploeg en ook tussen de verschillende ploegen.

Sommige ploegen zijn zelf nog door of maken nog kans om door te gaan naar de eindrondes. Zowel op vlak van plezier als competitie mogen we nu al zeggen dat het een succes was. Van de 15 ingeschreven ploegen zijn er 5 ploegen die in eindrondes gespeeld hebben of nog actief zijn in de eindrondes nog 1 ploeg die kans maakt om door te gaan naar de eindrondes!

Bij de jeugd is er nog steeds 1 ploeg actief aan het interclubben en is er 1 ploeg tot de kwartfinale geraakt:
Woensdag 29/05 hebben de Jongens U13 A (ploeg van Georges) in de kwartfinale tegen Boutersem hun meerdere moeten erkennen en zaterdag 01/06 spelen de Jongens U17 B (ploeg van Ralph) de halve finale in KTC Schoten. Toch mooi om te zien dat de jeugd goed bezig is. Zelf zien we op de dubbelavonden ook meer en meer jonge spelers die komen meedubbelen.

In de klassieke Interclub (4 enkels en 2 dubbels) zijn de Heren 6 (ploeg van Jeroen) gestrand in de 1/8ste finale. Bij de leeftijdscategorieën staan de Dames 40-3 (ploeg van Johanneke) op een mooie 1ste plaats en maken met nog 1 ontmoeting te spelen dus nog kans om door te stoten naar de eindrondes.

Dan komen we bij de nieuwe formules van de Dubbel interclub. Toch niet zo nieuw voor onze fiere senioren DH60 die er weer volop van genoten hebben op de dinsdagen en eervol gestreden hebben en 1 overwinning en 1 gelijkspel behaald hebben.

Voor de dubbels op vrijdag zijn er maar liefst 2 van de 3 ploegen die de eindrondes behaald hebben. De Dubbel Dames 18/3 (ploeg van Lien) zijn er vroeg aan begonnen en raakten tot de halve finale waar ze heel sterke tegenstanders tegenkwamen. De Dubbel Gemengd 18/5 (ploeg van Kevin R) spelen op vrijdag 31/05 de kwartfinale thuis dus kom gerust supporteren!

Padel

Alle voorrondes zitten er op! 3 ploegen zijn doorgestoten naar de eindrondes waarvan er momenteel nog eentje in de running is om de Vlaamse Finales te halen! De P400-ploeg van Ian speelt zaterdag thuis de 1/8ste finale om 17u !

Niet getreurd, in het najaar (midden/eind september) is er Senior interclub en Mixed interclub. Meer info volgt!

 

 

Schrijf je nu in voor ons tennis dubbeltornooi
Nog niet ingeschreven voor ons tennis dubbeltornooi? Schrijf je dan nu snel in. Het tornooi start op vrijdag 14 juni en eindigt op zondag 23 juni.

Ook alle padelleden kunnen zich inschrijven in ons tennistornooi. De afgelopen jaren was het vooral ‘Tennis meets Padel’ op onze club, maar het kan dus ook omgekeerd!

Inschrijven kan je makkelijk via deze link: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=113271

 

 

Tennis enkeltornooi en padeltornooi in juli
Vanaf de tweede week in juli start er een heuse tornooimarathon op onze club. Vanaf maandag 8 juli t.e.m. zondag 4 augustus is het elke dag tornooidag!

Het wordt dus een ontzettend boeiende maand waar we nu al heel hard naar uitkijken! Vergeet je zeker niet optijd in te schrijven of kom genieten van de altijd fantastische tornooisfeer op onze club!

Tennis

Zomerenkeltornooi: van donderdag 25 juli tot zondag 4 augustus

Padel

Clint Immo Open Padeltornooi:
Gemengd P100, Dames P200 en Heren P400: van maandag 8 juli tot zondag 14 juli
Gemengd P400, Dames P100 en Heren P700: van maandag 15 juli tot zondag 21 juli
Gemengd P300, Heren P200 en Heren P500: van maandag 22 juli tot zondag 28 juli

 

 

Activiteiten op onze club
Naast de drukke agenda met de tennis- en padeltornooien die eraan zitten te komen, organiseert onze club ook enkele andere leuke activiteiten.

Neem jouw agenda bij de hand en noteer alvast met stip zondag 16 juni. Die dag organiseert onze club namelijk 2 hele leuke activiteiten:

Aperitieftornooitje

De jongeren zijn de toekomst van onze club! Om dit te vieren, organiseren we op zondag 16 juni een geweldig aperitief tornooi van 10u tot 13u. Dit wordt een fantastische gelegenheid voor onze jonge talenten om hun vaardigheden te tonen en plezier te hebben in een vriendschappelijke sfeer.

Het tornooi is open voor spelers in de blauwe, rode, oranje en groene groepen, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen en te genieten van de sport. Terwijl de jongeren zich uitleven op  het veld, worden de ouders getrakteerd op een heerlijk aperitief, aangeboden door de club.

Kom dus allemaal naar ons aperitief tornooi en beleef een sportieve en gezellige zondag met de hele familie. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien en samen de toekomst van onze club te vieren!

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/o83d7hhbSLTjw1WR6

 

Padel Dubbelnamiddag

De werkgroep activiteiten organiseert een nieuwe padel dubbelnamiddag. Tussen 13u en 17u moet je aanwezig zijn op de club om te kunnen deelnemen. Tijdens deze uren speel je minimaal 4 matchen van 20 minuten. Een roulette zal beslissen tegen welke spelers je het zal opnemen.

Er is een maximum van 24 spelers dat kan deelnemen. Inschrijven is dus noodzakelijk en kan vanaf donderdag 6 juni om 10u door een email te sturen naar kevinrooms@live.be .

 

 

Zomerstages JWTA
Op zoek naar een leuke invulling van de zomervakantie? JWTA biedt tal van stages aan gedurende de hele vakantie!

– Kidsstages: Een leuke week gevuld met tennis en allerlei andere activiteiten.
– Jeugdstages: De ideale week gevuld met een tal van tennisactiviteiten aangevuld met sport & spel.
– Competitiestage: JWTA biedt deze zomer voor het eerst een competitiestage aan met begeleiding naar tornooi.

Meer info en inschrijven: https://www.jwta.be/stages.

 

 

Nieuwe sponsor Ghost in a Bottle
Onze club heeft een nieuwe sponsorovereenkomst met Ghost in a Bottle!
Één van de topproducten van dit bedrijf uit Hoeilaart, is het heerlijke non-alcoholische Ambr drankje.Deze zonnige drank bevat kurkuma, gember en citroen. Zowel kurkuma als gember bevatten heilzame krachten: antioxidant, bloeddrukverlagend, cholesterolverlagend, goed voor gewrichten en spijsvertering, natuurlijk middel tegen depressieve gevoelens, ontgiftende werking, ontstekingsremmend, en zoveel meer.

Met andere woorden, een sportief drankje dat helemaal thuishoort in het drankenassortiment van ons clubhuis. Proef het zeker eens bij jouw volgende bezoekje aan onze club!

Ben je geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te zetten op onze club? Of ken je iemand die hiervoor interesse heeft?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met nicolasstroobants@hotmail.com .

We willen graag onze trouwe sponsors bedanken:
ClintImmo
Mariflor
TennisDirect.be
Schrijnwerkerij Robyn
Crelan Hoeilaart
Cafetaria De Bosuil
Ghost in a Bottle

 

 

Clubkledij bestellen
Vorig jaar lanceerden we de nieuwe clubkledij van onze club. Deze is ongelooflijk in de smaak gevallen bij onze leden. Heb je nog geen clubkledij, of wil je een extra item bestellen?

Geen probleem, stuur jouw bestelling in een e-mail naar boels.kbo@gmail.com of lieven.stroobants@gmail.com.

Alle beschikbare items kan je bekijken via deze link. De prijzen zijn niet vast, deze worden geinformeerd bij de aanvraag van jouw bestelling.

 

 

Vragen of opmerkingen?
Het bestuur en de werkgroepen staan altijd open voor vragen en/of opmerkingen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Stuur een mail naar info@jongewingerd.be of contacteer iemand van de clubmedewerkers op deze pagina.

We wensen de interclubploegen die nog in de running zijn voor het kampioenschap, én alle deelnemers op onze tornooien, alvast héél erg veel succes toe!

Sportieve groeten,
Het bestuur en de werkgroepen