Schrijf je in als zomerlid

Lid worden van onze club biedt tal van voordelen!

Je kan via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen makkelijk een terrein reserveren wanneer jou dat het beste past. Slecht weer? Geen probleem, sinds dit jaar beschikt onze club over 3 schitterende binnenterreinen.

Als lid ben je ook meer dan welkom op tal van activiteiten die het bestuur doorheen het seizoen organiseerd. Zo staan er dit jaar al enkele dubbelavonden op het programma, ook een dartstornooi en een quizavond mogen niet ontbreken in onze gezellige chalet.

En natuurlijk kan je ook aan alle tennistornooien meedoen die georganiseerd worden door Tennis Vlaanderen. Onze club organiseert 2 dubbeltornooien en 1 enkeltornooi per jaar, deze staan bekend als de leukste en gezelligste tornooien van de streek!

Ook wordt er elk jaar in september een intern clubkampioenschap georganiseerd! Misschien word jij wel onze nieuwe clubkampioen!?

Klik hier om jouw inschrijving vandaag nog in orde brengen!